top of page

Anbefalinger

portræt_2_zoom.jpg

"Signe is a very skilled therapist, supervisor and teacher. She creates a safe environment through her strong use of validation and presence. She is very engaged, authentic and focused in her supervision. She quickly captures where the blocks are. In a very attuned way - through bringing the therapist into the experience - she supports the therapist's integration of EFT concepts, awareness of self of the therapist issues and opens the doors on how the therapist brings his/her experience back to helping his/her clients. Signe Steenberger´s deep interest in self-compassion has been a particular important gift for her supervisees. She has also been a terrific process consultant during live consultations at our EFT trainings in Copenhagen."

Jette Simon, psykolog og specialist i psykoterapi

Direktør for The Washington DC Training Institute of Integrative Couples Therapy

Direktør for Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi

"Signe har en bred erfaring med undervisning og forskning samt et indgående kendskab til de studerende som målgruppe. Hendes evne til at kombinere teori og forskning med psykoterapeutisk praksis gør hende til en populær underviser som ekstern lektor ved Institut for Psykologi. Hun må vurderes som fagligt overordenligt kompetent."

Sarah Daniel,

Lektor, cand.psych. ph.d. 

 

Signes kursus er både til hjertet og hjernen. Et utroligt lærerigt rum med masser af praktiske øvelser til mig selv såvel som til brug med mine klienter. Stor anbefaling herfra.

Lise Jonsson-Sundbøll

Autoriseret psykolog ​

Signe har med sin indføring i selfcompassion, gjort mit liv endnu mere selvkærligt. Signe lever selv det hun lærer fra sig - indefra og ud. I læringsrummet er Signe både visdom og autencitet, sårbarhed og styrke. Det gør hende til en meget menneskelig underviser og psykolog

Line Engell Gerhard

Underviser og kropsterapeut

Jeg har været virkelig glad for MSC forløbet hos Signe. Undervisningen har været præget af en varm og tryg stemning, en rolig og dygtig underviser, der både kan guide meditationer, skabe en tryg gruppe og undervise med interessante nye indfaldsvinkler. Forløbet har givet mig et mere rart og trygt indeklima og en ny oplevelse af venlighed og medfølelse som et anker for mig. Jeg kan varmt anbefale Signes MSC kursus.

Signe Brogaard-Kay

Autoriserede psykolog og familiekonsulent

MSC har for mig været en oase. Det har først og fremmest været en fantastisk pause i en travl hverdag. Det var en skøn tid fyldt med nærvær og god læring. I den oase har jeg fået inspiration og stor støtte fra Signe til bl.a. at lære at drage omsorg for mig selv, mærke kærlighed til mig selv og mine medmennesker. Det var en oase, hvor jeg kunne kigge indad og komme i kontakt med den kraft, der er indeni mig selv, og jeg blev jeg tændt. Kærlighed og nærvær er nøgleord i næsten hele forløbet. Efter dette forløb føler jeg mig mere robust og fuld af dejlig energi, så jeg nemmere kan give kærlighed og omsorg i mine relationer. Den kraft der blev vækket til livs, inden i mig selv styrker min væren, så jeg bliver bedre til at lytte til mig selv og give mig selv kærlighed. På den måde vil jeg kunne drage omsorg overfor andre, uden at miste noget af mig selv. Det var en rigtig dejlig oplevelse og en meget tiltrængt pause, som jeg nød rigtig meget, især den gode vekselvirkning der var, hvor jeg fik mulighed for at komme i kontakt med mig selv, med hjælp af meditation, refleksion, stilhed og gode øvelser. Af hjertet TAK 

Miasser Hawwa

Specialpædagogisk vejleder i PPR

Signe er en af de særlige supervisorer, som man møder sjældent, og som man kan lære rigtig meget af. Hun er fagligt stærk og har en helt særlig sensibilitet for at forstå mennesker og psykologiske processer. Jeg har oplevet, at Signe meget hurtigt fanger det, jeg kæmper med i mit arbejde (også når det ikke helt stod klart for mig) og er meget god til at udfolde problematikken og tilbyde mulige løsninger. Jeg har altid følt mig forstærket efter vores supervisionstimer. Derudover har jeg følt mig accepteret og støttet i mit arbejde, hvilket har gjort vores supervisionstimer til en meget behagelig oplevelse, der fremmer læring og udvikling. Jeg synes, at Signe har så meget viden og erfaring at tilbyde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Dragana Mateskovic

Autoriseret psykolog og EFT Parterapeut

Jeg kan varmt anbefale Signe og hendes 2-dages introduktion til Mindful Self-compassion. Signe har en fantastisk evne til at skabe et trygt rum hvor man som deltager føler sig hørt, set og respekteret, uanset hvilke behov og baggrund man kommer med. Signe er god til at formidle essensen og effekten af mindful self-compassion, både i ord, men også i handling. På nænsom og tydelig måde viser Signe hvad mindful self-compassion rummer og hvordan det kan praktiseres, ved at guide os igennem udvalgte øvelser. Signe er professionel, engageret og inspirerende - og hun indbyder til at ville lære mere om Mindful self-compassion og til at gøre det i rum som hun holder.

Mai-britt Kjær Lindeblad – Gymnasielærer og yogalærer

bottom of page