top of page

Selvmedfølelse
- i stilhed og bevægelse 

Et fortsætterforløb 

Over 5 torsdage mødes vi for at nære, ære og bære over med dele af os selv.

Selv-medfølelse i stilhed og bevægelse er et forløb for dig, der allerede har været på MSC eller på et af mine retræter, og som ønsker at vedligeholde din praksis i et trygt fællesskab med andre fagfæller og sammen med mig. I forløbet kan du skabe lindring, nævær og bevægelse fra dit medfølende Selv til dine (terapeut-) dele.

 

Der inddrages velkendte praksisser samt et element med bevægelse til musik, hvor vores dele for lov til at bevæge vores krop sammen med musik på den måde, de har brug for, for at lindre og berolige eller bringe kraft og liv tilbage.

 

De kan bevæge sig på måder, der slipper rester fx fra andre menneskers tilstande fx fra dagens terapier eller slipper andre byrder, de ikke behøver bære på alene. De kan også bevæge sig på måder, der tager næring, glæde og kraft ind – alt sammen på deres helt egen måde fx bittesmåt eller stort og altid med min guiden.

Stille-lørdage i september og december

Jeg afholder to stille-lørdage for tidligere MSC og retræte deltagere. 

På stillelørdage mødes vi og går ind i nærværets stille strøm med meditation, kropsscanninger og stillevandring i Det Kongelige haveselskabs have.  

Praktisk information om begge forløb findes nedenfor. Scroll ned

IMG_7537.JPG
89356681_2477873622528834_60883092008599

Praktisk information

Selvmedfølelse i stilhed og bevægelse

- et fortsætterforløb 

Torsdage kl. 15.30-18.30:

15.9

29.9

13.10

3.11

17.11

Sted: Den velkendte sal i Frederiksberg have yoga, i Kgl. Haveselskabs have

Pris: 3600 kr.

Stille-lørdage

- med meditation og stillevandring i haven

Jeg afholder én stille-lørdag i travle december. Her mådes vi i meditation, i stilhed, hvor vi trækker vejret sammen og holder jordforbindelsen i en måned, der for mange er hæsblæsende.

Lørdage kl. 10-14.00

Den 10. december 2022

Sted: Sal i Frederiksberg have yoga, i Kgl. Haveselskabs have

 

Pris: 700 kr. 

Farve Stain

Anbefaling

Signe har med sin indføring i selfcompassion, gjort mit liv endnu mere selvkærligt. Signe lever selv det hun lærer fra sig - indefra og ud. I læringsrummet er Signe både visdom og autencitet, sårbarhed og styrke. Det gør hende til en meget menneskelig underviser og psykolog

Kvinde

Underviser og kropsterapeut

bottom of page