Fortsætter forløb i nærvær og medfølelse

Forløbet er for dig, der allerede har tage det fulde MSC 8-ugers program, og som ønsker støtte, inspiration og energi til at vedligeholde og fordybe din medfølende relation til dig selv. Det er også til dig, der har gået i terapi hos mig eller deltaget på kurser som enten jeg eller andre har afholdt om IFS og MSC.

I forløbet får du mulighed for at arbejde med én eller flere dele af dig selv, der på forskellig vis skaber problemer og lidelse i dit liv, og som du har svært ved at skabe en medfølende relation til.

Det kan være din indre kritiker, din frygtsomme del, din intellektualiserende del, din redder del, din overbekymrede del, din dominerende del, din terapeut del, din undgående del, din tvivler del etc.

Alle dele af os forsøger at hjælpe og beskytte os på den ene eller den anden måde, men tit bliver effekten på den lange bane, at de skaber mere lidelse i vores liv.  Det er aldrig deres dybeste intention, men de har brug for hjælp fra det medfølende Selv til at finde en mere hensigtsmæssig og livgivende rolle.

I forløbet får du hjælp til at etablere en relation båret af tryg tilknytning, nysgerrighed og medfølelse til delen og dermed møde den på en måde, den højst sandsynligt aldrig har prøvet før. Når det sker, kan vores dele fortælle os, hvad de er bange for, der ville ske, hvis de ikke gjorde deres job, og hvad de dybest set forsøger at beskytte os i mod.

Når tryg tilknytning etableres indadtil til det, der før var en modspiller, så kan en forandring ske og delen kan få en ny rolle som din hjælper. Effekten er langt mere bæredygtig og støttende og kan frigive livfuld, kreativ og kraftfuld energi i dit liv.

Jeg har i mit årelange arbejde med klienter endnu ikke mødt en del, der dybest set ikke ønsker at komme ud af en gammel udtjente roller for at få en ny, der tjener os langt bedre, men de har brug for en medfølende hånd.

Gruppen støtter os til ikke at individualisere vores indre kampe og sårbarhed. De er alle en del af vores fælles menneskelighed og en kraftfuld vej til kontakt og forbundethed i mellem os mennesker.

Praktisk infomation om forløbet findes nedenfor

IMG_7537.JPG
89356681_2477873622528834_60883092008599

Praktisk information

I forløbet inddrages velkendte kernemeditationer fra MSC samt øvelser, meditationer og visualiseringer fra metoden ”Internal Family Systems (IFS)”

Lær mere om IFS her

Læs min blog for mere indsigt i forholdet mellem beskyttende og sårbare dele her

Datoer: Endnu ikke planlagt, men skriv til mig, hvis du er interesseret.

Retræter Odsherred 

Jeg afholder også retræter i hver årstid i Mindful Selv-medfølelse med mere på Kirsebærgården i smukke Odsherred. Retræterne er oplagte til at fordybe og vedligeholde din MSC praksis

Se mere her

Farve Stain

Anbefaling

Signe har med sin indføring i selfcompassion, gjort mit liv endnu mere selvkærligt. Signe lever selv det hun lærer fra sig - indefra og ud. I læringsrummet er Signe både visdom og autencitet, sårbarhed og styrke. Det gør hende til en meget menneskelig underviser og psykolog

Kvinde

Underviser og kropsterapeut