top of page

Gratis

Tag et gratis online Par-tjek

Et Par-tjek åbner muligheden for, at I som par kan standse op og reflektere over jeres parforhold på et kvalificeret, systematisk og videnskabeligt grundlag. Et online Par-tjek giver information om hvorvidt jeres parforhold lider under nogle af de mest almindelige vanskeligheder og giver jer et klart billede af jeres ressourcer. Disse informationer får I i en feedback-rapport, som kan downloades. Alt sammen med det formål at I kan tage hånd om jeres parforhold med en lille indsats inden problemerne har vokset sig for store.

Du kan tilmelde dig et GRATIS online Par-tjek alene, eller du kan tilmelde både dig og din partner. Tilmelder du dig uden din partner, vil en del af rapporten stå tom. Rapporten genereres, når den eller de tilmeldte partnere har afsluttet spørgeskemaet. Vi opfordrer til at angive et ”ja” til at vi må bruge dine data i anonymiseret form til forskning. Dette er dog helt frivilligt, og uanset om du giver dette samtykke til forskning, er din deltagelse anonym, gratis og uforpligtende.

Prøv et gratis online Par-tjek her

 

Læs mere om et fuldt Par-tjek her.

En international undersøgelse viser, at par i gennemsnit venter 6 år fra de oplever problemer i deres parforhold, til de opsøger parterapi. Det er for mange alt for lang tid, og problemerne ender med at slide på tilliden, trygheden og ikke mindst motivationen til at udvikle sit parforhold. Par-tjek er et kort forebyggende tilbud, der her og nu gør det muligt at passe på sit parforhold i god tid med en lille struktureret indsats.

Gratis download

Hvor stor betydning har parforholdet for vores generelle sundhed, og hvad betyder et godt parforhold for vores børns udvikling, og virker Par-tjek overhovedet? Få svar på disse spørgsmål i første kapitel af Par-tjek manualen, som er skrevet til fagfolk, men som absolut også er læseværdig for nysgerrig lægfolk.

Gratis download her

bottom of page