Kommende grupper i

Mindful Self-Compassion

Sensommergruppen 2021

 

Starter i august

8 torsdage kl. 15.30-18.30 og 1 lørdag kl. 10-14

12.8

19.8

26.8

2.9

9.9

Lørdag 18.9 kl. 10-14

23.9

30.9

7.10

 

Sted: Frederiksberg Have yoga, Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

Pris: 6400 kr.

Du er sikret en plads i gruppen ved betalt faktura. Tilmelding er bindende ved betaling

Der kan betales i rater efter særlig aftale.

TILMELD DIG HER

Om forløbet:

Mindful Selv-Medfølelse er for mennesker, der til dagligt professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med mere)

Undersøgelser viser, at Mindful Selv-medfølelse tager hånd om og forebygger stress og udbrændthed, som så mange professionelle hjælpere oplever, men så få af os taler om.

 

I gruppen kultiverer vi vores selvomsorg fremfor vores selvkritik. Vi vender tilbage til jordforbindelsen, når vi opdager, at vi igen er på flugt i færd med at vende os selv ryggen. Vi vælger at møde os selv med samme medfølelse og kærlige venlighed, som vi møder vores klienter, familie og venner med. Alt sammen med den intention at stå både kraftfuldt, åbent og kærligt i vores arbejde såvel som i vores privatliv med dem, der betyder allermest for os.

 

Gruppen er et 9-ugers evidensbaseret forløb udviklet af forsker Kristin Neff og psykolog Christopher Germer. Via øvelser og forskningsbaseret viden lærer du, hvordan du støtter og beroliger dig selv både i dit privatliv og i dit arbejde. Gruppen støtter os til ikke at individualisere vores indre kampe. De er alle en del af vores fælles menneskelighed.

 

Viden og øvelser fra gruppen kan du ligeledes bruge i dit arbejde med klienter/patienter/borgere.

 

Formen på kurset er oplevelsesorienteret dvs. en session består primært af praktiske øvelser. Forud ligger korte relevante teoretiske oplæg. Der lægges vægt på, at kurset ikke er gruppeterapi, men kultivering af færdigheder og væren inden for Mindful Selv-medfølelse.

 

Sted: I smukt og roligt lokale i Det Kongelige Haveselskabs have, Frederiksberg Have.

Udtalelse fra tidligere deltager:

"Signe er nærværende, rolig, varm og tillidsfuld. Samtidig er hun præcis, fagligt skarp, reflekteret og har stor autoritet som menneske og psykolog. Jeg har deltaget i Mindful Self-Compassion kursus hos Signe og bruger metoden både fagligt og privat. Det har givet mig nye og brugbare indsigter, som jeg er meget taknemmelig for. Tak for det hele og stor anbefaling herfra."

- Psykolog Line Høegh Van Gilse (Tidligere deltager i gruppe i Mindful Self-Compassion)

Læs flere udtalelser her

Målgruppe:

 

Gruppen er for dig, der til dagligt professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med flere)

 

Du behøver ikke at have kendskab til mindfulness eller selvmedfølelse forud for kurset. Gruppen er også for dig, der allerede kender til mindfulness og selvmedfølelse, men ønsker at  fordybe eller fastholde din meditative praksis og forbinde dig dybere til selv-venlighed og medfølelse. 

 

I alle tilfælde gælde det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk støtte og behandling, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller en viderehenvisning.

TILMELD DIG VIA MIN KONTAKTFORMULAR HER

 
 2-dages-introduktion til Mindful Selv-Medfølelse
For psykologer og psykoterapeuter m.fl.
 

For psykologer, terapeuter, læger og andre, der til dagligt arbejder med at hjælpe andre. Vi undersøger, hvordan vi med MSC kan støtte os selv i vores liv og virke og samtidig får du viden og øvelser, du kan bruge i mødet med dine klienter.

 

Datoer er endnu ikke planlagt men kontakt mig, hvis du er interesseret.

Fortsættergruppe: Selv-medfølelse - et fordybende forløb

 

Datoer: Der er endnu ikke planlagt en gruppe, men kontakt mig, hvis du er interesseret

Forløbet er for dig, der allerede har tage det fulde MSC 8-ugers program, og som ønsker støtte, inspiration og energi til at vedligeholde og fordybe din medfølende relation til dig selv. Det er også til dig, der har gået i terapi hos mig eller deltaget på kurser som enten jeg eller andre har afholdt om IFS og MSC.

I forløbet får du mulighed for at arbejde med én eller flere dele af dig selv, der på forskellig vis skaber problemer og lidelse i dit liv, og som du har svært ved at skabe en medfølende relation til.

Det kan være din indre kritiker, din frygtsomme del, din intellektualiserende del, din redder del, din overbekymrede del, din dominerende del, din terapeut del, din undgående del, din tvivler del etc.

Alle dele af os forsøger at hjælpe og beskytte os på den ene eller den anden måde, men tit bliver effekten på den lange bane, at de skaber mere lidelse i vores liv.  Det er aldrig deres dybeste intention, men de har brug for hjælp fra Det medfølende selv til at finde en mere hensigtsmæssig og livgivende rolle.

I forløbet får du hjælp til at etablere en relation båret af tryg tilknytning, nysgerrighed og medfølelse til delen og dermed møde den på en måde, den højst sandsynligt aldrig har prøvet før. Når det sker, kan vores dele fortælle os, hvad de er bange for, der ville ske, hvis de ikke gjorde deres job, og hvad de dybest set forsøger at beskytte os i mod.

Når tryg tilknytning etableres indadtil til det, der før var en modspiller, så kan en forandring ske og delen kan få en ny rolle som din hjælper. Effekten er langt mere bæredygtig og støttende og kan frigive livfuld, kreativ og kraftfuld energi i dit liv.

Jeg har i mit årelange arbejde med klienter endnu ikke mødt en del, der dybest set ikke ønsker at komme ud af en gammel udtjente roller for at få en ny, der tjener os langt bedre, men de har brug for en medfølende hånd.

Gruppen støtter os til ikke at individualisere vores indre kampe og sårbarhed. De er alle en del af vores fælles menneskelighed og en kraftfuld vej til kontakt og forbundethed i mellem os mennesker.

I forløbet inddrages velkendte kernemeditationer fra MSC samt øvelser, meditationer og visualiseringer fra metoden ”Internal Family Systems (IFS)”

Læs min blog for mere indsigt i forholdet mellem beskyttende og sårbare dele her: https://www.signesteenberger.com/single-post/2019/07/01/vores-eksil-og-dets-beskyttere 

Lær mere om IFS her

Datoer: Der er endnu ikke planlagt en gruppe men kontakt mig, hvis du er interesseret

  • Torsdag  kl. 15.30-1830

  • Torsdag kl. 15.30-18.30

  • Lørdag  kl. 10.00-14.00

  • Torsdag kl. 15.30-18.30

 

Sted: Frederiksberg have yoga

Pris: 3500 kr.

 

Deltagelse i gruppen forudsætter at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der lider af ubehandlede psyksike lidelser, klinisk stresstilstande samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk støtte og behandling, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller en viderehenvisning.

JA TAK! jeg vil gerne tilmelde mig "Selv-medfølelse - et fordybende forløb"  

japansk bølge.jpg